ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ «ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ»

Στο ζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ» στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στην πλατεία του Αγίου Μηνά, μπορείτε να γευτείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως πάστες, τούρτες, παγωτό, σοκολάτες αλλά και σοκολατάκια με ή χωρίς ζάχαρη, όπως επίσης τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.

Ωράριο: Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 15:00, 17:00 – 23:00 Γιορτές όλη μέρα ανοιχτά.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΑΛΙΓΩΝΙΟΥ

Λίγο έξω από την πόλη της Λευκάδας βρίσκεται το δεύτερο ζαχαροπλαστείο καθώς και το εργαστήριο «ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ». Τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα σε συνδυασμό με τις άριστες πρώτες ύλες και την εμπειρία των χρόνων συνθέτουν την επιτυχία, που για εμάς είναι η εκτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Ωράριο: Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 22:30


«ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ»

Συγκεντρώσαμε σε αυτό το μαγαζί τα παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας που κατασκευάζονται από εμάς, παντρεύοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως απαιτείται από την Ε.Ε. για την ασφάλεια της δική σας υγείας.

Μερικά από τα κεράσματα που θα βρείτε στο κατάστημα είναι: το παραδοσιακό γλυκό της ΛΕΥΚΑΔΑΣ η ΛΑΔΟΠΙΤΑ. Στα παλιά χρόνια την έφτιαχναν σε γάμους, βαφτίσια και γενικά σε οποιοδήποτε γεγονός συνέβαινε στην οικογένεια. Όπως επίσης και παστέλι, μαντολάτο, Συκομαΐδα, βερικοκάδα, αμυγδαλωτά, σουμάδα, μάντολες, λαδοκούλουρα, φλωρεντίνα κ.α.

Υποστηρίζοντας τους άλλους Λευκαδίτες παραγωγούς στο μαγαζί μας υπάρχουν και άλλα είδη παραδοσιακών προϊόντων : φακές Εγκλουβής, κρασιά, σαλάμια αέρος, μέλι, λικέρ ροζολί και διάφορες άλλες γεύσεις. Επίσης βιβλία με παραδοσιακές λευκαδίτικες συνταγές γλυκών και φαγητών. Όπως και έξυπνες λύσεις για δώρα.

Ανοικτά από 25η Μαρτίου – 28η Οκτωβρίου 09:00 – 00:00«GELATOPOLIS»

Η πόλη του παγωτού………..!!!

Ανάμεσα σε 60 γεύσεις παγωτού δεν γίνεται να μην βρεις κάποια που να σου αρέσει!!! Κάνε τον δικό σου συνδυασμό απόλαυσης όπως προτιμάς ακόμα και πάνω σε τραγανή βάφλα ή κρέπα ακόμα και σε σοκολατόπιτα ή πάστες, καθώς και σε γλυκά ταψιού.

Επίσης το γνωστό και ιδιαίτερο «ζεστό παγωτό» semifreddo, σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις. Είναι όπως το ακούτε «ζεστό»!! Έχει την υφή της σαντιγί αλλά δεν είναι σαντιγί. Σε όσους αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις θα το λατρέψουν!!!

Ανοικτά από 25η Μαρτίου – 28η Οκτωβρίου 09:00 – 02:00

.