Ποιότητα

Ποιότητα

με την πάροδο του χρόνου, το όνομα ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ταυτίστηκε απόλυτα με την ποιότητα
Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη

κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και η ζήτηση για τα προϊόντα μας αυξήθηκε σημαντικά
Παράδοση

Παράδοση

παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας που παράγονται από εμάς, παντρεύοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές
Σεβασμός

Σεβασμός

υποστηρίζουμε την Πράσινη Ανάπτυξη και συμμετέχουμε στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ)

Η εταιρεία μας

Πριν από 55 χρόνια δημιουργήθηκε στη Λευκάδα το πρώτο ζαχαροπλαστείο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ως μια απλή ατομική εταιρεία. Με τη πάροδο του χρόνο, το όνομα ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ταυτίστηκε απόλυτα με την ποιότητα, ενώ η ζήτηση για τα προϊόντα μας αυξήθηκε σημαντικά αποκομίζοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της τοπικής αγοράς. Ως συνέπεια, υπήρξε επιτακτική ανάγκη για επέκταση των εγκαταστάσεων μας προκειμένου να εξασφαλιστεί μια σημαντικά μεγαλύτερη παραγωγική δυναμικότητα. Συγκεκριμένα, το έτος 1999 πραγματοποιήθηκε μια σημαντική επένδυση ύψους 1.680.000 δραχμών.

 

Έτσι από το έτος αυτό και έως σήμερα η Εταιρεία, με την επωνυμία ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ Α.Ε. λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 1.200 τ.μ. με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την επεξεργασία των πρώτων υλών, την παραγωγή αλλά και τη συσκευασία των τελικών προϊόντων μας. Επιπλέον, το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας των προϊόντων μας ISO 22000:2005 που τηρείται αυστηρά από την εταιρεία, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από αγνές πρώτες ύλες. Στο σημείο αυτό, πρέπει να επισημάνουμε ότι η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, πράγμα που μας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των τελικών μας προϊόντων.

 

Η εταιρεία υποστηρίζει την Πράσινη Ανάπτυξη και συμμετέχει στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ).

 

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμο προσωπικό 15 ατόμων. Το εργατικό δυναμικό της εταιρείας είναι ιδιαίτερα καταρτισμένο τόσο σε θέματα παραγωγής όσο και σε θέματα πρότυπων υγειονομικών συνθηκών που πρέπει να τηρούνται στη παραγωγική διαδικασία. Επιπλέον, η εταιρεία παρακολουθεί κάθε χρόνο αρκετές καταξιωμένες εκθέσεις αλλά και σεμινάρια του κλάδου, προκειμένου το προσωπικό να είναι συνεχώς ενημερωμένο για τις νέες τάσεις της αγοράς.

 

Αντικείμενο της Εταιρείας
Αντικείμενο της Εταιρείας είναι ο κλάδος της Ζαχαροπλαστικής όπως επίσης και οι υπηρεσίες κάλυψης – υποστήριξης εκδηλώσεων παντώς τύπου – CATERING.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ – STAVRAKAS CLUB

Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΑΕ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της, να συλλέγουν πόντους με την κάρτα μέλους “STAVRAKAS CLUB”. Η εγγραφή γίνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ & η συλλογή των πόντων ξεκινά από την πρώτη αγορά. Οι πόντοι συλλέγονται από όλα τα καταστήματα ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, είτε αγοράσετε προϊόντα είτε υπηρεσίες. Κάθε πόντος αντιστοιχεί σε ένα ευρώ. Ενημερώνεστε για τους πόντους , μέσω κινητού σας , κάθε φορά που κάνετε αγορά. Επίσης μπορείτε να δείτε τους συνολικούς πόντους σας στο website μας. Η πρώτη εξαργύρωση μπορεί να γίνει από τους 100 πρώτους πόντους (πρώτο σκαλοπάτι) και εξαργυρώνονται μόνο στα καταστήματα ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ. Στις επόμενες εξαργυρώσεις (2º -3º σκαλοπάτι κτλ), μπορείτε να επιλέξετε από το ενημερωτικό φυλλάδιο, το δώρο σας, είτε από τα καταστήματα ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ είτε από τα συμβεβλημένα καταστήματα. Το ενημερωτικό φυλλάδιο μπορείτε να το ζητήσετε απ’ τα καταστήματά μας ή στο website. Για οποιαδήποτε πληροφορία το προσωπικό των καταστημάτων μας, είναι διαθέσιμο να σας εξηγήσει σχετικά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  • Γενική Ζαχαροπλαστική:(Πάστες, τούρτες, κ.λ.π)
  • Υπηρεσίες Catering (δεξιώσεις ,συνέδρια, κ.λ.π)
  • Παραδοσιακά προϊόντα:(Μαντολάτο, παστέλι, Συκομαΐδα κ.λ.π.)
  • Παγωτά από φρέσκο γάλα (Παγωτά, semifreddo, παγωτά sorbet κ.λ.π)
  • Προϊόντα σοκολάτας (Σοκολάτες με Private Label, σοκολατάκια κ.λ.π)
  • Προϊόντα χωρίς ζάχαρη (Wish Σοκολάτα,Wish Bar, Wish Παγωτό κ.λ.π)

Όσον αφορά τις υποκατηγορίες των προϊόντων που παράγει η εταιρεία μας, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα μας χωρίς ζάχαρη- (WISH chocolate & WISH Bars) διανέμονται σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία, καταστήματα Ξηρών Καρπών, Διατροφικά κέντρα, Γυμναστήρια αλλά και καταστήματα με είδη Διατροφής. Επιπλέον, η εταιρείας ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ Α.Ε. έχει και εξωστρεφή χαρακτήρα, πραγματοποιώντας εξαγωγές των προϊόντων μας.

Υπηρεσίες μας

Καρότσι παγωτού για γάμο, βάπτιση, γενέθλια ή κάθε είδους εκδήλωση.

Μια «δροσερή» ιδέα για την βάπτιση, τον γάμο, το party, τα εγκαίνια. Το καρότσι έρχεται στην εκδήλωσή σας, με γεύση παγωτού της αρεσκείας σας και με τον άνθρωπο που θα σας το σερβίρει. Μια πρωτότυπη ιδέα για τις εκδηλώσεις σας, που θα χαρούν και θα δροσιστούν πολύ οι καλεσμένοι σας.

 

Τούρτες γενεθλίων, γάμου, βάπτισης.

Δημιουργία τουρτών γενεθλίων με παράσταση ή με ζαχαρόπαστα. Βάπτισης και γάμου σε πολλά και διάφορα σχέδια και θέματα. Πείτε μας τι έχετε σκεφτεί κι εμείς θα το κάνουμε πράξη.

 

Τούρτες 3D.

Η νέα μόδα στις τούρτες λέγεται 3D. Πείτε μας το θέμα που σας αρέσει και κάντε το δώρο στον φίλο ή την φίλη σας ή ακόμη και σε εσάς.

 

Candy bar για γάμο – βάπτιση – γενέθλια.

Μπισκότα, muffins, pop cakes, popslice cake, μπεζέδες, μάκαρον, μπολάκι με πάστα, marshmellow, γλειφιτζούρια, λεμονάδα, βυσσινάδα, κουφέτα crispy κι ότι άλλο φανταστείτε, φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη σε οποιοδήποτε θέμα ή χρώμα έχετε, στον γάμο, βάφτιση ή στα γενέθλια.

 

Γυάλινο βρυσάκι με Λεμονάδα ή Βυσσινάδα.

Δροσερή φρεσκοστυμμένη λεμονάδα με φύλλα μέντας και δυόσμο, γλυκιά βυσσινάδα και νερό, με ποτηράκια και καλαμάκια της αρεσκείας σας, ανάλογα με το θέμα που έχετε για την εκδήλωσή σας.

 

Catering

Γάμου

Βάπτισης

παιδικών Party

στο σπίτι

εταιρικές παρουσιάσεις

coffee break

σεμινάρια

κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

εγκαίνια.

 

Μπισκότα για γέννηση, βάπτιση, γενέθλια, γάμο, εγκαίνια, επέτειο.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μπισκότα για οποιαδήποτε περίσταση χρειαστείτε. Πείτε μας τι θέμα θέλετε να δημιουργήσουμε και θα αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη, για το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκδήλωσή σας.